Veelgestelde vragen

 
 
Veelgestelde vragen:
 

1.Prijzen

Er komen 8 kinderen op ons feest moet ik dan 8 draaiboeken bestellen?

Nee, de prijzen (€ 12,95 – € 19,95) zijn per draaiboek en niet per kind!
Je kunt gewoon 1 draaiboek bestellen dan krijg je het complete draaiboek opgestuurd inclusief alle bijlagen (hier zitten geen jokers/notitieboekjes/vrijstellingen of andere attributen bij, zie vraag 2 en 3). Het draaiboek bevat wel uitnodigingen (zelf uit te printen).
 
Kan ik het draaiboek maar voor één feestje gebruiken?
Ja, voor al mijn feestjes (behalve het Expeditie Robinsonfeestje) heb je inlogcodes nodig om de speciale websites en apps te kunnen gebruiken en deze codes zijn beperkt geldig.   


2.Per post of per mail

Krijg ik het draaiboek per post of via de mail opgestuurd?

Het gaat om digitale draaiboeken, geheel verzonden via de mail.


3.Feestpakketten

Kunnen de feestjes alleen gegeven worden met bijbestelling van het feestpakket? 
Je zult nog een paar kleine dingen moeten aanschaffen, maar kunt dit zo uitgebreid doen als je zelf wilt. Om het nog makkelijker te maken heb ik nog een leuke aanbieding van complete feestpakketten bij elk draaiboek. De aanschaf van deze pakketten is niet noodzakelijk, het kan ook allemaal zelf geregeld worden met huis-, tuin- en keukenspullen. De feestpakketten zijn heel eenvoudig en snel na te bestellen (levertijd circa 1-2 werkdagen). De meeste ouders bestellen eerst het draaiboek en bekijken aan de hand hiervan of ze nog extra artikelen willen bijbestellen.


4.Levertijd
Wanneer worden de draaiboeken geleverd?:
Vandaag betaald= binnen 24 uur ontvangst in de mail! Geldt alleen voor IDEAL betalingen, handmatige overboekingen duren vaak iets langer.

 
Ik heb 2 dagen geleden het draaiboek besteld en betaald maar nog niks ontvangen, hoe kan dat?

Mocht je na 24 uur nog niks ontvangen hebben stuur me dan gelijk een mailtje, mogelijk is er dan iets fout gegaan.
 
5.Voorbereiding
Hoeveel voorbereiding hebben deze thuisfeestjes nodig?

De voorbereidingen bestaan voornamelijk uit het doorlezen van het draaiboek en de opdrachten ‘eigen’ maken. Vaak is het prettiger om dit toch over een aantal dagen te spreiden, het mooiste is als je het draaiboek al een week voor het feestje in huis hebt. Dan kun je op je gemak beginnen met het doorlezen van het draaiboek en zo een idee vormen hoe het feestje eruit gaat zien. 
Missie X en Don Pardon hebben een kortere voorbereiding nodig ivm gebruik website (minimaal 2-3 dagen), ideaal bij last minute organisaties! 
 
6. Inlogcode(s)
Zijn de inlogcode(s) eenmalig geldig, dus voor één feestje?
Ja, dat klopt. Ongeveer één week voor het feestje begint kun je de codes bij mij opvragen, deze zijn tijdelijk geldig. 
 
7.Locatie: binnen of buiten
Kunnen de feestjes ook helemaal binnen gegeven worden?

Alleen het Robinson feestje en Missie X feestje zal gedeeltelijk buiten moeten plaatsvinden, maar vaak is het ook wel lekker om even met de groep naar buiten te gaan. Mijn Wie is feestje en Don Pardon kan ook geheel binnen gegeven worden.
 
8.Grotere groepen
Wij willen graag meer dan 12 kinderen uitnodigen, moet ik dit nog vooraf aangeven?
Het draaiboek van het Wieis? feestje is geschikt voor 6-12 kinderen, eventueel uit te breiden tot 16 kinderen/kandidaten. Bij grotere aantallen is het verstandig om vooraf via de mail even contact met mij te nemen en kunnen we de mogelijkheden doorspreken.Het Robinson feest + Don Pardon maffiafeestje is ook geschikt voor grotere groepen. Missie X t/m 12 kinderen, grotere groep is voor dit thema niet wenselijk. ClockDown tot maximaal 10 kinderen, grotere groep op aanvraag.
 
9. Leeftijd kinderen
Welke leeftijdsgroepen horen er bij de verschillende feestjes?
Don Pardon: 6-10 jaar
Expeditie Robinson: vanaf 6 jaar tot 12 jaar
Missie X: 8-12 jaar
Wie is de Mol: vanaf 9-10 jaar tot 12 jaar