MissieX

logo Missie X

 bestelknop

Spannend, origineel en interactief!

Een spannend en interactief kinderfeest met spionnen en geheimagenten, waarbij de deelnemers met behulp van een mobiele telefoon en een speciale Missie X website een ontvoeringszaakgaan oplossen. 

Door middel van geheime toegangscodes, die ze verdienen met het uitvoeren van opdrachten, komen ze steeds verder in de geheime MissieX. 

Het gebruik van de mobiele telefoon en de speciale website helpt de deelnemers door de opdrachten heen, maar hulp van X is altijd achter de hand als het eventjes niet lukt. Want X heeft naast dit draaiboek toegang tot een speciale website met het speloverzicht, opdrachten, antwoorden, hints, maar ook tot de geheime codes, zodat de missie niet kan mislukken!

 

Hoe werkt het?

Het is een digitaal draaiboek en wordt verzonden via de mail. Na bestelling/betaling ontvang je het draaiboek+ alle bijlagen + toegangscodes voor een speciale website binnen 24 uur in je mailbox. Graag meer info? Stuur me dan even een berichtje via de contactpagina.

Voor wie?

Jongens en meisjes van 8 tot 12 jaar

Aantal deelnemers

6 – 12 kinderen ( > 12 deelnemers is niet wenselijk bij dit thema)

Tijdsduur

Circa 3 uur inclusief ontvangst en eten (nog aan te passen)

Feestpakket

Het is mogelijk om een compleet feestpakket bij te bestellen met oa Identiteitskaarten, notitieboekjes, caps, versiering. Het bijbestellen van het feestpakket is niet noodzakelijk, het kan ook allemaal met eigen kleine aanschaffingen georganiseerd worden. De levertijd van het pakket is 1-2 werkdagen. Je kunt dus ook eerst het draaiboek bestellen en dan rustig kijken of je nog wat extra’s wilt bijbestellen (dat doen de meeste ouders).

Extra benodigdheden

Benodigdheden: 2 mobiele telefoons. Eén voor de organisatie en één voor de kinderen (mag van één van 

de kinderen zelf zijn), eventueel nog te gebruiken in combinatie met Ipad/tablet of computer.

Aanvullende informatie

Voorbereidingstijd: kort (minimaal 2 – 3 dagen), in verband met gebruik website (geschikt voor last minute kinderfeestjes). 

 

Tot slot

Ik ben altijd graag bereid om mee te denken, want elk verjaardagsfeestje is weer anders.

Wil je nog meer informatie over dit thuisfeestje? Vul bij ‘contact’ het formulier in. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord terug.

Neem ook alvast een kijkje op de speciale Missie X site: www.MissieX.nl of klik hieronder om het feestje gelijk te bestellen.


   

direct bestellen

top secret