Maffia Don Pardon

logo Don Pardon

 bestelknop

Don Pardon, het mafste maffiafeestje ooit!

Even voorstellen: Don Pardon, een eigenzinnige en klungelige maffiabaas die op zoek is naar een nieuwe bende.

Samen met zijn familie kijkt hij of de kinderen geschikt zijn voor dit ‘zware’ werk. Een maffia kinderfeestje met een knipoog, want de kinderen komen er snel achter dat Don Pardon eigenlijk helemaal niet niet zo’n goede maffiabaas is.

Een maf maffiafeestje, dat extra leuk is door gebruik van de Don Pardon website. Hier leren de kinderen de familie Pardon kennen en in het afgeschermde gedeelte van de website (met inlogcode) staan leuke opdrachten, die door de verschillende typetjes worden uitgelegd. De kinderen gaan op een leuke manier in 2 of 3 teams de strijd aan met elkaar, waarbij plezier en lol voorop staan.

Van de hilarische opdracht ’teenschieten’ tot aan de gekke duello ‘spagetti knopen’ in het grote Don Pardon Maffia- eindspel. De kinderen zullen zich geen moment vervelen en waarschijnlijk nog vaak terug denken aan deze Italiaanse familie..!

 

Hoe werkt het?

Het is een digitaal draaiboek en wordt verzonden via de mail. Na bestelling/betaling ontvang je het draaiboek + alle bijlagen van dit themafeestje binnen 24 uur in je mailbox.

Voor wie?

Jongens en meisjes van 6 tot 10 jaar

Aantal deelnemers

6 – 18 kinderen

Tijdsduur

Circa 2-3 uur inclusief ontvangst en eten (nog aan te passen)

Feestpakket

Ook bij dit feestje is het mogelijk om een compleet feestpakket bij te bestellen met oa maffiaspel, ballonnen, bedankkaartjes, versiering. Het bijbestellen van het feestpakket is niet noodzakelijk, het kan ook allemaal met huis- tuin- en keukenspullen georganiseerd worden. De levertijd van het pakket is 1-2 werkdagen. Je kunt dus ook eerst het draaiboek bestellen en dan rustig kijken of je nog wat extra’s wilt bijbestellen (dat doen de meeste ouders).

Aanvullende informatie

Voorbereidingstijd: kort, in verband met gebruik website (geschikt voor last minute kinderfeestjes). Het kinderfeestje kan ook zonder gebruik van de website gegeven worden.

Tot slot

Ik ben altijd graag bereid om mee te denken, dus je mag met altijd mailen want elk verjaardagsfeestje is weer anders.

Wil je nog meer informatie over dit thuisfeestje? Vul bij ‘contact’ het formulier in. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord terug.

Nieuwsgierig geworden naar dit knotsgekke Maffiafeestje?
Neem een kijkje op de website: www.donpardon.nl en maak alvast kennis met de familie.

 naar bestellen