Robinson

logo er bestelknop

Ga de uitdaging aan…overleef je eigen feestje! 

Het Robinsonfeestje als thema is uitdagend, avontuurlijk en een leuke beproeving voor alle feestgangers!

De kinderen komen er tijdens dit feestje achter of ze een goede Robinson kunnen zijn.
De proeven zijn een combinatie van fysieke en mentale uitdagingen!

Voor dit feestje heb je geen speciale locatie nodig. Je kunt het ook heel makkelijk geven in het bos, het strand, het schoolplein: alles is mogelijk!

De expeditie gaat gelijk van start met een leuke teamopdracht en ook zullen alle herkenbare en vaste onderdelen uit de serie niet ontbreken. Voor de kinderen een feest van herkenning!

Het kinderfeestje is compleet beschreven in een uitgebreid draaiboek van het begin tot het einde van het feestje, stap voor stap. Daarnaast nog met vele leuke tips en aanvullingen van ouders die het feestje al hebben gegeven. 

 

Inhoud

  • uitnodigingen (zelf uit te printen)
  • indeling/verloop van feestje
  • spelopdrachten/proeven
  • diverse links voor meer speluitleg
  • tips en variaties
  • ervaringen van andere ouders

Hoe werkt het?

Het is een digitaal draaiboek en wordt verzonden via de mail. Na bestelling/betaling ontvang je het draaiboek + alle bijlagen van dit themafeestje binnen 24 uur in je mailbox.

Voor wie?

Jongens en meisjes van 6 – 12 jaar

Aantal deelnemers

6 – 20 kinderen

Tijdsduur

Ongeveer 3 uur inclusief ontvangst en eten (heel makkelijk in te korten of uit te breiden)

Feestpakket

Het is ook mogelijk om een compleet feestpakket bij te bestellen met oa vlaggen, bandana’s, Robinsonketting, Expeditie munten. Het bijbestellen van het feestpakket is niet noodzakelijk, het kan ook allemaal met kleine aanschaffingen georganiseerd worden. De levertijd van het pakket is 1-2 werkdagen. Je kunt dus ook eerst het draaiboek bestellen en dan rustig kijken of je nog wat extra’s wilt bijbestellen (dat doen de meeste ouders).

Extra’s

Uniek: het draaiboek wordt voortdurend aangepast met leuke nieuwe elementen en actualiteiten. Met dit draaiboek als leidraad is het kinderfeestje heel eenvoudig en snel te organiseren.

Tot slot

Ik ben altijd graag bereid om mee te denken, dus je mag met altijd mailen want elk verjaardagsfeestje is weer anders.

Wil je nog meer informatie over dit thuisfeestje? Vul bij ‘contact’ het formulier in. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord terug.

direct bestellen