naar vernieuwde website

Feestklik heeft een nieuwe naam en nieuwe website:


 


 

Sinds kort hebben wij een nieuw gastenboek in onze webshop: 

https://www.locohippo.com/gastenboek


Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin Lol Cheese Smile Wink Smirk Roll Eyes Confused
Surprised Big Surprise Tongue Laugh Tongue Rolleye Tongue Wink Rasberry Blank Stare Long Face
Oh Oh Grrr Gulp Oh Oh Downer Red Face Sick Shut Eye
Hmm Mad Mad Angry Angry Zip Kiss Shock
Cool Smile Cool smirk Cool Grin Cool Hmm Cool Mad Cool Cheese Vampire Snake
Exclaim Question

Berichten:

Anke en Nienke - 2012-07-01 11:35:39

Wij hebben gisteren een superleuk ER feest gehad. Omdat het een slaapfeestje was en we het spel in de ochtend zouden spelen hadden we het ontbijt in het introductiespel verwerkt. Een goed begin van het spel. Het draaiboek zat erg goed in elkaar en de spellen waren goed uitvoerbaar. Het finale spel was super spannend. Het meisje die als laatste binnen kwam had als eerste de puzzel opgelost en heeft uiteindelijk gewonnen. Alle 14 meiden hebben een super leuk feestje gehad.

Dieke - 2012-06-29 09:13:35

We hebben het ER spel gespeeld met 8 meiden van 9 jaar en het was een fantastisch feest. De meiden waren al helemaal nieuwsgierig geworden door de uitnodiging. 
Het strand hadden we uitgezocht als locatie en dat was helemaal top. Het hele plaatje was compleet.
Dank je wel Marian, voor het ontzettend goed in elkaar gedraaid feestje! Wij hebben een TOP middag gehad! O ja, uiteindelijk won ook bij ons de jarige, terwijl ze niets wist van alle opdrachten.

Dieke - donderdag 28 juni 2012

Grin

Nathalie - 2012-06-25 19:42:15

Het WISM- spel was een groot succes met 10 meiden van 11 à 12 jaar. Het introductiespel was hilarisch, leuk om te zien hoe iedereen aan het mollen was. Verder hebben we de zoekopdracht, in 2 groepen met de fiets en mobieltjes. De laatste was superspannend en werd op de valreep gehaald, de spanning was om  te snijden, ook tijdens de ontmaskering. Al met al een zeer geslaagd feest waarover de hele week nog werd nagepraat.  Bedankt Marjan, zeker een aanrader. Mijn zoon wil volgend jaar ook...

Jan van Spaandonk - 2012-06-25 13:24:29

We hebben met 2 x 5 jongens (in de leeftijd van 9 tot 12 jaar) het Expeditie Robinson spel gespeeld.
Het was erg geslaagd. We hadden het geluk van droog weer met hele redelijke temperaturen. Tevens hebben we het geluk dichtbij een bos te wonen met allerlei vennen, wat het spel wel een extra dimensie geeft. Er is zelfs gezwommen en na afloop heeft de jarige volledig onverwacht het spel gewonnen.

Heidi - 2012-06-21 10:20:57

WIDM feest met 12 meiden van 10 jaar, echt top!! Leuk was de zoekopdracht met 2 groepen. Hebben dit met de auto gedaan zodat je wat verder weg kunt. AANRADER!!

Callista de Kok - 2012-06-15 20:50:20

Het was een superfeest met kinderen van 12 jaar! Een aanrader.

Goed gedaan! - 2012-06-04 17:45:06

Dit is echt te gek!!!!

Sandra Hin - 2012-06-03 21:36:17

Het is alweer een paar weken geleden dat ik het WIDM feestje in één dag heb georganiseerd. Maar met mijn ervaring als leerkracht moest het te doen zijn. Wat was het een succes, mede omdat het draaiboek steengoed in elkaar zit. Alle lof voor Marian die supersnel reageerde en alles perfect op het digitale papier heeft gezet.
Ik krijg nog steeds opmerkingen van de ouders van de kinderen die hier waren dat ze er niet over uitgepraat raakten. Ik heb de link van feestklik op mijn facebookpagina gezet.....hopelijk werkt het want je verdient het Marian.

Jessica Neijenhuis - 2012-05-29 19:27:31

Hoi Marjan,
Wat was het WIDM-feestje leuk! De kinderen en wij hebben genoten. En wat zijn ze gewiekst in het verzinnen van "mollenstreken".... We hebben zelf nog het judomat-spel van het programma "De jongens tegen de meisjes" toegevoegd. Uitermate geschikt om te mollen!!
Ik kan jouw draaiboek aan iedereen aanraden. Bedankt!
Groet,
Jessica Neijenhuis

alleke - 2012-05-24 20:42:35

het was leuGrin

philippine - 2012-05-08 16:28:07

Ik vond het heel leuk en bij het spannende muziekje was iedereen meteen stilGrin het was het leukste feestje dat ik ooit gehad had. TEGEK Grin

silvie - 2012-05-01 18:10:42

Dag Marjan,
afgelopen weekend vierden wij het WIDM- feestje van onze dochter. Het was een feest met 9 meiden van 11 jaar.
Super feestje werd het! We hadden leuke spelletjes en zeer enthousiaste meiden. Niet iedereen kende het spel, maar dat was eigenlijk geen probleem. Er werd door meerdere kinderen lekker gemold, dus gingen de verdenkingen naar de verkeerde. Dat was grappig, en de mol? Die werd niet geraden. Goed gedaan dus!
Wij kijken terug op een fijn feest en in augustus vieren we het weer, maar dan met onze andere dochter!
Bedankt voor al je tips, we hebben er veel aan gehad.
groeten Silvie

Erna - 2012-04-22 14:21:41

Hoi Marian, gisteren het Wie is de Mol feest gehad met 10 pubers van 13 en 14 jaar. We waren bang dat voor deze leeftijd het themafeestje niet meer in de smaak zou vallen. Niks was minder waar! Wat een fanatisme kwam er in de groep boven, heel grappig om te zien haha. Super leuk feest, bedankt voor alles.Groet, Erna

Linda Stevens - 2012-04-19 09:12:32

Hoi,
Gisteren het WIDM-feestje van onze 9-jarige zoon gehad. Ik was bang dat de feestgangers misschien een beetje te jong zouden zijn voor het spel. Maar na het introductiespel begon het aardig te lopen. De ontmaskering van de mol, bracht erg veel ontlading met zich mee. Zoonlief heeft een superfeest gehad en vandaag zag ik op school een aantal kids met hun 'mollenboekje' de klas binnenkomen. Fantastisch!

Esther - 2012-04-07 17:17:23

Hallo Marjan,
Gisteren hebben wij een SUPER leuk Wie is de mol feestje gehad met 10 meiden in de leeftijd van 9,10 en 11 jaar. Het draaiboek is echt super en de bijhorende onthulling en test is ook erg leuk. Wij hebben de test en wat opdrachten aangepast, maar zonder jouw boek waren wij nooit zover gekomen. De 1e opdracht vond iedereen super (hier waren wel wat mollenstreken hoor van eenieder). Vervolgens naar een groot veld in het bos om het 2e spel te spelen. Ook hier zijn sommige meiden lekker aan het mollen geslagen, vlag net ietsje hoger,lager of kleuren net andersom. Er werd dan ook niet alles geraden. Als laaste test is geen enkel snoepje verdiend. De Mol is door 1 iemand geraden. Wat hebben ze een plezier gehad zeg. Het lezen van het mollenboekje na afloop is erg grappig, vooral op wat voor manier iemand verdacht kan worden, van doet haar best niet tot wat zit zij ineens zenuwachtig te lachen. Wij hebben trouwens het molletje aan de mol gegeven als dank voor bewezen diensten. Jouw draaiboek is een aanrader voor iedereen, heel erg bedankt want hierdoor hebben we een enorm leuk feestje achter de rug.

Jelka - 2012-03-28 20:10:12

Hoi Marjan,,

Wij hebben vandaag het feestje van mijn zoon gevierd en het was SUPER!! Er waren 9 kinderen van 9 en 10 jaar oud (helaas was er 1 ziek, waardoor ik wel wat aanpassingen op 't laatst heb moeten doen).
Het "bekend maken" van de mol na het introductiespel was hilarisch!! De kinderen moesten erg lachen na de onthulling.
I.p.v "opdracht 1" en "opdracht 4" heb ik "Minute-to-win-it"spelletjes gedaan, ook helemaal leuk!
De test op de computer vonden ze allemaal heel erg gaaf en heb je heel goed in elkaar gezet.
Petje af voor het vele werk wat je hebt gedaan m.b.t. het draaiboek, geweldig!! Ik heb er veel aan gehad en is zeker een aanrader (dus wie weet komen er binnenkort nog wat bestellingen aan).
De mol is door 2 kinderen geraden. De snoepjes zijn tussen die 2 "winnaars" verdeeld. De mol heb ik ook nog een cadeautje gegeven, ze heeft wel 2 dagen haar mond moeten houden en heeft 't geweldig gedaan.
Heel erg bedankt en veel succes nog met alles!

simone - zaterdag 24 maart 2012

Hoi Marjan,
We gister Niall zijn feestje gevierd en het was een groot succes. 11 jongens tussen de 8 en 11....
Toen ze binnen kwamen dacht ik, oh help waar ben ik aan begonnen, maar het was echt heel erg leuk. Ik heb het draaiboek hier en daar aangepast en er een speurtocht bij gemaakt, maar zonder jouw ideeën en tips was het me waarschijnlijk niet gelukt. De mol deed het fantastisch en er werd door de andere ook enorm gemold, de Mol werd dan ook door niemand geraden en  ging dus uiteindelijk met de pot naar huis.
Over een half jaar is mijn jongste jarig en die kan al niet wachten Grin
Dank je wel!

Mirjam - 2012-03-18 13:22:08

Wat ziet alles er mooi uit. Mijn complimenten! Ik loop de hele dag met een glimlach op mijn gezicht van de voorpret;)Gaat leuk worden.Mirjam

Desiree - 2012-02-25 11:28:51

Hoi Marian, Ik had je nog even een reactie beloofd! We hebben een enorm geslaagd feestje gehad! Ondanks het feit dat deze meiden toch al 14 jaar waren hebben ze het feestje hartstikke leuk gevonden. Ik heb super veel gehad aan jou draaiboek, dat maakte het tot een groot succes en dat vonden de meiden ook erg leuk. Marian, jij nog enorm bedankt voor je snelle reactie op mijn mailtjes waardoor ik zo op het laatste moment nog een enorm leuk feestje heb kunnen organiseren. Veel succes verder met jou activiteiten, echt top hoe je dit allemaal voor elkaar had! Een aanrader voor iedereen! hartelijke groet,Desiree 

Willeke - 2012-02-09 22:52:56

Paar weken geleden een superleuk mollenfeestje gehouden met een groep 11-jarigen, met dank aan het draaiboek van Marian.Goede basis voor een leuk feest.Zelf heb ik de Mol 1 uur van te voren ingelicht zodat de spanning niet te groot werd. En de anderen hebben goed gemold om verdacht te zijn! Tussen de spelletjes in, speelde de tune van "wie is de mol" en in die tijd mochten ze in de mollenboekjes schrijven. Extra spannend! 

Gwendolyn - 2012-02-01 10:19:33

Hoi Marjan,
afgelopen zondag het feestje gegeven voor 9 jongens leeftijd 11-13 en ze vonden het geweldig. De Mol had ik al weken daarvoor ingelicht maar heb al die tijd vol gehouden dat ze het pas op het feestje zouden horen. Degene die het programma niet kende ontmaskerde uiteindelijk als enige de mol! Hartelijk dank. Echt een aanradeGrin

Agnes - 2012-01-15 13:25:23

Beste Marian, 
Wat hebben wij een geweldig feestje gehad! Uiteindelijk met 14 kinderen, een hele groep, maar het ging prima.We hebben het wel een beetje ingekort.Ik had de mol vantevoren ingelicht maar we deden op de dag zelf wel alsof we via het "lootje treksysteem" de mol gingen trekken GrinHeel erg bedankt. 

Cindy - 2012-01-01 11:36:42

Hoi Marian,
Bedankt voor je snelle reactie!! Echt helemaal geweldig!Ik vind het echt zo leuk dat er iemand is, zoals jij, die op het idee komt om daar een feestje van te maken en dat dan wil delen met anderen... Wat een werk zal het voor jou overigens geweest zijn.Nou je begrijpt het,we willen graag gebruik maken van je draaiboek.Ik zal zsm het bedrag overmaken en zie het draaiboek dan graag tegemoet.Ik heb er helemaal zin in en ik denk dat de kinderen het super zullen vinden!

Renate - 2011-11-16 19:29:29

Bedankt voor het draaiboek. Het heeft mij goed geholpen om ook een Wie is de Mol feest te organiseren en ik had veel aan de tips. Ook heb ik een aantal spelletjes opgenomen en zelf een puzzeltocht toegevoegd.
De jongens (10/11 jaar),en mijn dochter (7) als enig meisje, vonden het geweldig, terwijl ze, op mijn zoon na, Wie is de Mol niet kenden. Bij de uitnodigingen had ik wat informatie al verstrekt en de brief voor de niet-mollen erbij gedaan. Met de Mol zelf had ik van te voren al apart afgesproken. En...ik had me geen betere mol kunnen wensen, hij deed het fantastisch.
Kort om, een echte aanrader. Ik hoop dat mijn zoon volgend jaar ook weer zo'n feest wil, maar dan uiteraard met andere spellen.
Groet Renate   Grin