naar vernieuwde website

Feestklik heeft een nieuwe naam en nieuwe website:


 


 

Sinds kort hebben wij een nieuw gastenboek in onze webshop: 

https://www.locohippo.com/gastenboek


Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin Lol Cheese Smile Wink Smirk Roll Eyes Confused
Surprised Big Surprise Tongue Laugh Tongue Rolleye Tongue Wink Rasberry Blank Stare Long Face
Oh Oh Grrr Gulp Oh Oh Downer Red Face Sick Shut Eye
Hmm Mad Mad Angry Angry Zip Kiss Shock
Cool Smile Cool smirk Cool Grin Cool Hmm Cool Mad Cool Cheese Vampire Snake
Exclaim Question

Berichten:

Jedidja - zondag 31 mei 2015

Ontzettend bedankt voor het uitgebreide draaiboek. We hebben gister het WIDM feestje gedaan met 8 jongens van 8/9 jaar. Een groot succes. Eerst 4 opdrachten en na de ontmaskering nog 2. Niet elk kind was bekend met het programma maar dat maakte niets uit. Ze hadden het snel door en waren meteen fanatiek aan het verdenken. We zijn ongeveer 4 uurtjes bezig geweest, je bent idd snel weer een paar uur verder. Hele dikke aanrader dit!

Sytske Kiestra - 2015-05-18 22:26:21

Goed en duidelijk draaiboek, ook handig waren de links. Zo kon ik als niet 'wie is de mol kenner' het feestje toch goed voorbereiden. Was leuk om te doen. Feestje was een groot succes. Mijn zoon was helemaal blij en onder de indruk. Feestpakket is een aanrader.
Ons feestje was met 7 jongens en 2 meiden van 11 jaar en duurde van 14.00 - 19.30 uur.

Margreet - 2015-05-14 13:37:12

Wat een superleuk feestje hebben we gister gehad. We waren met 10 jongens en meiden van 10, 11 jaar. Het liep allemaal gesmeerd en we hebben eigenlijk nog nooit zo'n relax feestje gehad.
Ze waren allemaal enthousiast en er is geen onvertogen woord gevallen.

We kwamen met de foto speurtocht in tijdnood gekomen. Deze hebben ze dus uiteindelijk op de fiets gedaan ipv lopend.


Anja - 2015-04-07 14:03:42

Beste Marjan, Wat fantastisch allemaal...heb er al onwijs zin in om dit te gaan organiseren!! Ziet er al erg compleet en overzichtelijk uit maar ga me nog even goed voorbereiden.

Groet, Anja

Marlies roosenburg - 2015-04-02 12:09:46

Hallo!
Ik wil even mijn complimenten maken voor het waanzinnig uitgebreide en duidelijke bestand. Wat een leuk feestje is het geworden voor onze dochter en haar 10 vriendinnetjes!
Jokers/vrijstelling van sjoelstenen gemaakt, mollenboekjes gemaakt, knuffelmolletje genaaid om de mol te bedanken. Kids en wij hebben een fantastische dag gehad! Bedankt!!

Groetjes Marlies Roosenburg

Jolanda - zondag 15 maart 2015

Hallo,

We hebben gisteren met 10 kinderen WIDM gespeeld. Helemaal geweldig. De Mol was niet geraden mede doordat 1 van de kandidaten zo hevig aan het mollen was dat iedereen haar verdacht. Veel voorbereiding maar een groot succes. Al 6 weken van tevoren uitnodigingen gestuurd. Daarna iedere 2 weken een briefje met extra info om het spannend te maken. Hebben de ontknoping met de beamer
op de muur geprojecteerd. Heel spannend. Ben nu benieuwd naar expeditie Robinson!

Lisanne - 2015-03-12 11:07:14

Gisteren met acht 10-jarigen het spel gedaan, aan de hand van het draaiboek, en met de Mollenboekjes, Jokers, etc. uit het pakket. Volgens mijn zoon was het het leukste wat hij ooit met z'n klasgenootjes heeft gedaan! Van 12:30-17:00u, was de planning, maar ook wij liepen uit tot 17:30u. Binnenkomst, taart, Mollenboekjes, speluitleg, Opwarmertje, Zoek de Verschillen, Foto-opdarcht, Eten met Geheime Opdrachten, Jokerspel, de Ontvoering. Daarna Test (met excel bestand,gaaf!), Ontmaskering met PPT, en het bekendmaken van Winnaar. Had als reservespel 'Ben jij een Goede Mol", maar daar zijn we niet aan toe gekomen.
Ik was verrast over hoe de kandidaten zich opstelden, echt als een team, fanatiek samenwerken, en toch elkaar alsmaar verdenken, eager om jokers te verdienen.
Het kost best veel voorbereiding, dit spel, maar het is echt de moeite waard. En het voorbereiden is al een feestje.
Bedankt!

Jacoba - 2015-03-07 22:16:00

Geweldig feestje gehad! Goed draaiboek, 10 prima kandidaten en een goede mol.. Iedereen blij naar huisSmile

jurre - dinsdag 3 februari 2015

heey,

ik vond het spel zo leuk.
ik heb het 2 jaar geleden gevierd en ik dacht wrm doen we het niet opnieuw.
ik heb een paar aanpassingen gedaan: zo heb ik van sjoelstenen jokers gemaakt.
nou in ieder geval wil je heel erg bedanken voor het mooie draaiboek. Grin

Jeannette - 2015-01-02 12:28:41

Hoi Marjan,

Wauw!!! Ik ben er stil van.
Met drie kids heb ik al heel wat feestjes georganiseerd, we doen het altijd thuis, maar naar mate ze ouder worden raakt mijn inspiratie wel een beetje op. Toen ik jouw site tegenkwam, werd ik gelijk heel enthousiast en was reuze benieuwd. Maar ik moet zeggen, dat het mijn verwachtingen zelfs overtreft!!
Ik kan niet wachten tot het zover is. Moet me er nog wel even goed voor zetten, heb nu enkel nog maar gelezen en gekeken maar het ziet er super uit.

Conny - 2014-11-29 07:41:31

Hoi Marjan,
Jouw WIDM-draaiboek was een goede inspiratiebron! We hoopten dat de kids net zo zouden genieten als wij tijdens de voorbereidingen hebben gedaan Grin en dat was zo! Ze vonden het helemaal super! De mollenboekjes werden goed gebruikt! We hebben van te voren iedereen een vragenlijst laten invullen en de anwoorden verwerkt in de trappenopdracht en De Test. Verder hebben We het vlaggenspel gedaan met drie teams. Team 1 buiten om te seinen. Team 2 boven om te ontcijferen en van de ontcijferde woorden een tekening maken en team 3 moest aan de hand van de tekeningen de woorden raden. Hilarisch! De speurtocht met : onderweg getallen zoeken/berekenen huisnummers, getallen op lantaarnpalen e.d.), thuis omzetten in letters en daar een woord van maken. Genoeg gelegenheid om te mollen! De smakentest met thee gedaan en gegeten met de opdrachten. Tijd voor de test en de onthulling van De Mol. Spannend...niemand had de mol ontmaskerd! Ze deed het super! We hebben jouw speciale idee aangehouden om de Mol te kiezen, goed gelukt! Kortom...hier wordt nog lang over nagepraat en het belangrijkste: de jarige had het leukste feestje ever! Daar doe je het voor!

Mariƫlle Mulder - 2014-11-18 16:19:40

Gisteren een geweldig Expeditie Robinson feest gehad! Wat een lol hebben de kinderen gehad. Heel fijn, dat draaiboek en het feestpakket! Ook een aanrader voor wanneer het niet heel warm is!

Ria - 2014-11-07 11:38:18

Net het Expeditie Robinson draaiboek van je ontvangen, nu al pret voor 10!!! Lol Thx, Ria

Angelina - 2014-11-02 12:04:14

Hey Marjan, Ik ben niet snel onder de indruk ergens van. Maar hier heb ik geen woorden voor. Wat ziet het er allemaal geweldig, compleet, fantastisch mooi uit!!!!!!! En dat is een understatement.
Mijn man en ik zijn zo enthousiast we hebben gewoon zin om zelf het spel te doen. Enorm bedankt. Gr. Angelina (Widm fan)

Gerry - 2014-10-07 13:27:56

Ik zal niks verraden: Het was een succes! Goed draaiboek!

Groetjes, Gerry

Ronella - 2014-09-29 18:36:48

Zaterdag hebben we met 7 kinderen ( meisjes en jongens) van 9 tot 11 jaar Wie is de Mol gedaan. Wat was het spannend van te voren voor de kinderen, maar ook de ouders deden leuk mee. Wink
Op de dag zelf hebben wij ook echt genoten!! De kinderen deden leuk mee. Lekker mollen en saboteren.
Het was super!! Cool Smile

Ronella - 2014-09-28 21:32:14

Zaterdag hebben we met 7 kinderen ( meisjes en jongens) van 9 tot 11 jaar Wie is de Mol gedaan. Wat was het spannend van te voren voor de kinderen, maar ook de ouders deden leuk mee. Wink
Op de dag zelf hebben wij ook echt genoten!! De kinderen deden leuk mee. Lekker mollen en saboteren.
Het was super!! Cool Smile

Judith - zaterdag 27 september 2014

Hoi Marjan, vandaag het ER feest gehouden met 10 kids van 11 en 12 jaar. Het was helemaal geweldig. Het draaiboek was erg duidelijk en de spellen waren helemaal top. De eetproef was een echte uitdaging voor sommigen. Kids hebben ontzettende genoten. We hadden ook super weer vandaag. We zijn on ons dorp naar een zandberg geweest.
Al met al een topdag gehad. Merci daarvoor !!!
Groeten Judith

Paula - 2014-09-19 13:03:44

Hoi Marjan,

Ik wil je nog even bedanken voor alle info en tips en dingen. Het feestje was een succes en de taart een goede verrassing.
Hartelijk dank, Paula

kiki - 2014-08-31 16:13:29

leeuuk Cheese

Gerwin - 2014-08-08 11:52:28

Hoi Marjan,

Ook bij ons was het feest super geslaagd!!Alleen maar vrolijke gezichten. Bedankt voor je bestanden, die hebben daar absoluut aan meegeholpen.

brigit - 2014-08-07 14:20:48

Hoi,

de voorpret is begonnen. Het draaiboek besteld en ontvangen en de mooie materialen in huis gekregen. Nu kunnen we aan het werk!!!
Grin Grin

tjit - 2014-07-15 09:48:51

Hoi,

Vrijdag van 15.00 -20.30 u ons wie is de mol feestje gegeven met 11 11-jarigen en mijn zoon van 13 als Art Rooijakkers. Het was een groot succes! Iedereen was superfanatiek en enthousiast, deden allemaal mee en raakten niet uitgepraat. Wie is de mol taart van HEMA is echt supergaaf, verder groene en zwarte ballonnenslinger opgehangen, mollenboekjes gemaakt, vrijstellingen van Milka ronde witte chocoladekoeken en natuurlijk groene en zwarte vrijstelling (verstopt op de wc). We deden vingerafdrukspel met walkietalkie (wie geen hoogtevrees had werd groepje dat met Art bovenop balkon bij kompas bleef), trappenopdracht heel leuk, foto opdracht met 11 foto's van elke verjaardag van mijn dochter (op laatste paar stonden de feestgangers zelf ook van eerdere partijtjes) en dan 11 gefotoshopt. Was heel leuk! en ontvoeringsopdracht was ook super! Eten met geheime opdrachten en daarna test, heel echt en spannend op computer. Daarna quiz en finale, toen regen dus lekker binnen. Het was echt top! Mijn zoon van 13 wil nu zelf ook nog zo'n feestje.

Marjan, dank voor snelle reacties op de mail en duidelijke draaiboeken.
We hebben er zelf ook nog veel voorbereidingstijd ingestopt maar dat was heel gezellig en leuk om te doen en maakte alles nog perfecter!

Karen - 2014-06-08 09:59:43

Gisteren het WIDM-feestje gevierd met 11 meiden van 12 jaar. Was erg leuk. Ze waren erg onder de indruk van het mooie feestpakket met mollenboekjes, jokers, kandidaatpassen etc. Er is druk geschreven, overlegd, verbondjes gesloten, etc. Twee meiden hebben de mol ontmaskerd en ook nog eenzelfde aantal punten bij de test. Dus twee winnaars! Hard gegil bij de ontknoping GrinAchteraf gezien had ik met deze leeftijd best alleen WIDM kunnen doen, 2 testen en een finale vond ik eigenlijk wat veel. Ik heb de tip over het cadeauspel en de waterballonnenopdracht ook overgenomen. Het was prachtig weer, was eigenlijk de meest geslaagde opdracht GrinTips:- bereid je als ouder heel goed voor, spreek samen alle opdrachten helemaal door (en niet maar 1 van de 2) en begin op tijd (bij ons was het een race tegen de klok)....- plan de tijd ruim in, wij liepen zwaar uit de tijdEcht een aanrader dit feestje!

Ans - 2014-06-05 10:35:39

Ha Marjan, het Expeditie Robinson feestje is achter de rug. Wat een leuk feestje om voor te bereiden en wat hebben we genoten tijdens het feestje zelf. Een bonus was dat het ook nog eens prachtig weer was. Vooral de finale-opdracht was spannend. Wat ons het meeste aansprak was dat iedereen de titel 'Robinson' kon winnen omdat het niet alleen om fysieke opdrachten ging. Bij ons had de winnaar ook nog een goede dosis geluk haha.
Mooi uitgewerkt en het scheelde een hoop tijd om alles zelf uit te denken. Nogmaals bedankt!! Groetjes, Ans