naar vernieuwde website

Feestklik heeft een nieuwe naam en nieuwe website:


 


 

Sinds kort hebben wij een nieuw gastenboek in onze webshop: 

https://www.locohippo.com/gastenboek


Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin Lol Cheese Smile Wink Smirk Roll Eyes Confused
Surprised Big Surprise Tongue Laugh Tongue Rolleye Tongue Wink Rasberry Blank Stare Long Face
Oh Oh Grrr Gulp Oh Oh Downer Red Face Sick Shut Eye
Hmm Mad Mad Angry Angry Zip Kiss Shock
Cool Smile Cool smirk Cool Grin Cool Hmm Cool Mad Cool Cheese Vampire Snake
Exclaim Question

Berichten:

Esther - 2015-12-09 08:36:43

Hallo Marjan,

We hebben echt een gewéldig feestje gehad van onze dochter!
Van begin tot eind was het een succes!

De week voorafgaand alle voorbereidingen getroffen, en ja dat was even wat werk....
Maar we kregen er zelf al helemaal zin in! De uitnodigingen versturen was op zich al een feest.
De kinderen reageerden daar al leuk op!
De avond van te voren hadden we de mol ingelicht ( ons buurmeisje ) Alleen dat koppie al toen ze hoorde dat ze mol mocht zijn....geweldig!! ????
Wat ons opviel aan dit feestje was het groepsgebeuren... Zo leuk om te zien hoe ze met elkaar omgingen en helemaal opgingen in het spel.
We hebben het ballonnen spel gedaan, het kampvuur spel, het stilleven spel en we kozen ervoor om het "Waar is Liesbeth" spel te spelen. En dat vonden ze helemaal gaaf. Het was al donker die avond, 2 groepen waarvan de ene groep de andere groep moest zoeken. Walkie talkies meegegeven. Ze vonden het gewoon spannend en de mol heeft het in dit spel zó goed gedaan!!
De ontknoping na de test op het scherm was helemaal echt!
Het spel tijdens het eten was ook een succes! Kortom, het was ( ook voor ons ) een super feest! Waar nog vaak over gepraat is en leuke reakties van ouders. Vaak zie je dat er tijdens feestjes gekozen wordt voor een zwembad of bowlingbaan en dit was zó anders. Het gaf gewoon een voldaan gevoel dat we hier voor hadden gekozen!!!

Heel erg bedankt! Want zonder jouw idee én draaiboek was het nooit zo'n succesvol feestje geweest!

Vriendelijke groeten, Esther

Lonneke - 2015-11-25 19:31:37

Dag Marjan,

We hebben een fantastisch feest gehad met Wim en z'n vrienden met het Missie X spel.
Het zat erg leuk in elkaar. Knap gemaakt hoor! Ik was erg benieuwd of ze er in mee zouden gaan, ze zijn 10 tot 11 jaar, maar ze zaten er vrijwel meteen in. Vooral het bellen en appen met mr X en de speurtocht in het donker waren een groot succes.
Ook het pakket erbij was erg leuk. De ballonnen en boekjes, en de bom maken het wel echt.
Alles bij elkaar een top feest, voor een leuke prijs, waaraan je als ouder evenveel plezier beleeft als de kinderen.

Ik zal het voortzeggen!

Veel succes met feestklik!

Groet,

Lonneke

Geraldine - 2015-11-21 23:29:27

Vanmiddag het Robinson feest gehad!!!! Met 12x 9/10 jarigen, het was geweldig! Je moet er wel wat voorbereiding in steken(paar keer goed doorlezen) maar dan heb je ook wat! Ik raad aan het feestpakket erbij te bestellen, heb ik zelf bij elkaar gezocht, geknutseld enz, maar ik was zo'n 50-60 euro kwijt! Bespaart je een hoop moeite! Volgend jaar haan we een ander thema doen! Hartstikke bedankt!

Renate - 2015-11-18 18:30:06

Vanmiddag het expeditie Robinson spel gespeeld met 14 kinderen. Het is een succesvol feestje geweest. Een aantal kinderen kenden het spel niet, na enig uitleg konden we van start gaan. Eerst op zoek naar de code om de kist open te krijgen. Daarna werden de team verdeeld. Kamp Noord(rood) en kamp Zuid(geel). Zelfs het lekkers hebben we aangepast. Bijv. rode en gele cupcakes, snoepjes, pakjes wicky(rood en geel) enz... Ook kregen ze allemaal een rode en gele bandana op. Na diverse opdrachten in teamverband was de samensmelting. We hadden een chocoladefontijn geregeld. Daarna de individuele opdrachten. Het was erg spannend. Hebben spellletjes binnen en buiten gedaan. Het finalespel ook een gedeelte binnen en een gedeelte buiten. De 14 kids waren allemaal erg enthousiast. We hebben enkele aanpssingen in het script gedaan.

Anita - 2015-11-16 14:09:25

Hoi Marjan,
Afgelopen woensdag ons Wie is de mol feestje gevierd van onze jarige zoon (10). Het was een heel groot succes. De meeste kinderen kende het spel niet, dus na een goede uitleg hebben we de kinderen een voor een een gesloten envelop met brief overhandigd waarin stond of je de mol of de kandidaat bent. Hier kregen ze ook het notitieboekje. Vanuit ons huis via een fotospeurtocht naar het bos. Voor iedere goed geraden foto kregen ze 1 letter. Op het einde van de tocht vormde alle letters een woord. (BOOMSTAM) 1 letter was weggemoffeld door de mol. Hiervan de foto laten zien en deze boomstam moesten ze vinden waar de volgende opdracht begon. Een behendigheidsspel. Ballonnenopdracht uigevoerd met uitgeknipte/gelamineerde ballonnen van papier en daaronder boterhamzakje/strikje en +1 of -1 geldstuk in zakje (in ons geval chocomunten). In het bos nog de jarige ontvoerd, met walkie talkiemochten de kinderen contact zoeken max 30 seconde per kind en de jarige mocht alleen antwoorden met ja of nee. Rekenopdracht met kleine en grote molletjes aan tak, mollenpuzzel gemaakt, blindemannetje gespeeld en vlaggen/seinenspel met zelf gemaakte vlaggen van bamboe en foam en hierbij hele korte woordjes gebruikt.
Ipv trappenspel er stappenspel van gemaakt met krijt op landweg vakjes gemaakt en dan over ieder kind een vraag waarop de groep moest antwoorden. Terug naar huis een mollenquiz gehouden met vragen over de echte mol. Het werd al snel donker dus de meegenomen glow in the dark staafjes werden volop gebruikt. Thuis hebben de kinderen de test gemaakt en toen de ontmaskering. De mol werd niet geraden! Je draaiboek is prachtig opgezet waaraan je een goede leidraad hebt, zeker met powerpoint heel echt. We hebben thuis wel nog behoorlijk wat werk gehad om het naar de groep om te zetten en het je eigen te maken, maar dat was al een feest om te doen. De jarige had het leukste feestje ever gehad en een meisje schreef in haar notitieboekje "wat een avontuur", dat zegt genoeg toch! Groetjes Anita

Armanda - 2015-11-13 09:50:33

Mijn dochter is Groot Fan van Wie is de Mol en wilde dus erg graag dit feest. Het laatste feestje van de basisschool omdat ze inmiddels in groep 8 zit en 12 jaar werd. We hebben het met 11 meiden gevierd en het is een groot succes geworden. Er waren voldoende opdrachten en er is ruimte om te improviseren of andere opdrachten te kiezen. Dit gaat ook heel gemakkelijk. De notitieboekjes werden volop gebruikt om aantekeningen te maken en bij het invullen van de test aanwijzigingen in terug te vinden. De onthulling van enorm spannend! Het huis ontplofte zo ongeveer van het geschreeuw toen bekend was wie de mol was. Ik had ervoor gekozen de jarige de mol te laten zijn en dit was een goede keus! De medekandidaten dachten dat juist de jarige het wel NIET zou zijn. Veel kinderen waren dus heel enthousiast en vonden het een geweldig leuk feest zoals ze zelf zeiden. De voorbereidingen kosten wel wat tijd! Je bent toch wel 2 a 3 dagen bezig met alles bij elkaar te zoeken en klaar te zetten. Maar het was de moeite waard.

Peter - 2015-11-12 10:26:47


Frederique - 2015-11-10 08:32:22

Afgelopen zondag was ons huis in Italiaanse sferen en gaven wij het Don Pardon feestje voor mijn dochter van 8. We waren met een groepje van 7 kinderen (jongens en meisjes). Het feestje was echt super leuk en gezellig. Vooral de duellen bij het eindspel vielen in de smaak. Een hoop lol. Het woord: maffia (wat waarschijnlijk niemand nog kende) zal nog vaak worden genoemd. Dat weet ik zeker!! Een leuke variant op een boevenfeestje. De begeleiding via de website maakte het nog specialer en was voor ons helemaal relaxed. Wij hadden alles vooraf klaargezet en alles wees voor zich. De lat ligt nu hoog voor een volgend feestje Grin Grin Grin Heel erg bedankt voor alles. Groetjes, Frederique

Hetty - 2015-11-09 20:15:02

In mei 2015 hebben wij voor onze dochter het WIDM feestje georganiseerd voor haar vriendinnen, leeftijd 12 jaar. Het was het laatste feestje op de basisschool en incl slapen erbij. Volgens de meiden het beste feestje ooit!!! Het weer was perfect en tussendoor een BBQ. Omdat het het laatste feestje was hebben we wat meer uitgepakt met mollenboekjes voor iedereen, bijpassende pennen enz. Met WIDM tompoucen van de Hema en versiering was het echt super. Het weer zat mee en het hele verhaal zit gewoon goed in elkaar. Neem de tijd voor de voorbereiding, onderschat dit niet! De meiden gingen er helemaal in op, superleuk om te zien. De dag voor het feestje onder schooltijd de brieven verspreid, dezelfde avond zocht iedereen elkaar al op voor de voorpret! Ook voor onze dochter was het een verrassing. Bij de onthulling van de mol over iedereen, net als Ard altijd doet, een kort stukje verteld, toegepast op het kind, om de spanning op te voeren. Aan het eind wou iedereen de jokers en vrijstellingen (gemaakt door mijn man van hout) mee naar huis als aandenken. Ik zou het niet aanraden voor te jonge kinderen, pas vanaf 10-11 jaar. Je site en draaiboek zitten goed in elkaar en snelle reacties steeds. Bedankt, ook namens 8 tevreden meiden!

ingrid - 2015-11-09 18:22:03

Hoi Marjan,

Onze complimenten voor je site en draaiboek en je snelle reactie bij een vraag afgelopen week! Een geweldig feestje hebben we afgelopen zaterdag gehad voor onze 9-jarige zoon. Met 12 kinderen het Missie X feestje gespeeld. Het draaiboek was prima opgezet en met de site erbij was de voorbereiding goed te doen. De site voor de kinderen zelf hebben wij op de avond via de pc op de tv aangesloten, zodat iedereen goed kon meekijken. Het is extra spannend om dit feestje in de avond te houden. Wij begonnen om 16.00 uur en hadden verwacht om 19.00 uur klaar te zijn.... dat werd 21.00 uur. OEPS.. Gulp Dus tip: zet geen concrete eindtijd op je uitnodiging. We hadden ook de spullen besteld met notitieboekjes en keychords. Wat een succes! Bij binnenkomst had ik stempelkussentjes en rode en zwarte fineliners op tafel gelegd. Dus bij t eten vd minitompoucen met logo konden ze hun duimafdruk met armpjes beentjes, ogen, haren enz. versieren en eigen schuilnaam op hun keychord schrijven.
Dit was een prima rustige start. Toen de missie eenmaal gestart was, was het gedaan met de rust. Ze vonden het echt spannend, prachtig! Kortom, volgend jaar gaan we voor: Wie is de mol?!

Groetjes,
Ingrid

Annemie - 2015-11-08 11:29:04

Gisteren Expeditie Robinson feestje gegeven met 12 pubers. Was een groot succes!! Echt een leuk idee voor een feestje. Iedereen fanatiek tot het einde. Vandaag (zondag) lekker nagenieten ;)

Liefs, Annemie


Moniek - 2015-11-07 18:34:11

Hallo Marjan,

Gisteren hebben we het Mister X feestje gehouden.
De jongens vonden het super leuk.
Waar ik zelf het bangst voor was dat de kinderen van 12 jaar het te kinderachtig zouden vinden, maar niet hoor.
Ze vonden het super spannend. Ook om er achter te komen wie nou Mister X was.
En ook wie hun dan wel niet allemaal in de gaten hield.

Het combineren van het gebruik van de telefoon, laptop en opdrachten uitvoeren was helemaal top.
Wij hebben het gespeeld in de avond wat het nog extra spannend maakte, omdat het donker was.

Nogmaals bedankt.

Groetjes,
Moniek

Jeanet - 2015-10-18 21:21:27

Wij hebben missie X gespeeld met het kinderfeestje van mijn dochter. Ze waren allemaal fanatiek en zeer enthousiast. Mede door de telefoons en de website was het allemaal heel 'echt'. Het was donker toen we aan opdracht 6 toe waren, dus extra spannend. Iedereen was verdacht en het was waanzinnig spannend. Uiteindelijk waren ze allemaal heel benieuwd wie mr X was, die ze aan het einde mochten bellen. De hele spel hebben we met app gewerkt. Het was een super leuk feestje!

Esther - 2015-10-15 08:43:17

Marjan, wat ziet alles er fantastisch uit!! (Wie is de Mol feestje) Groetjes, Esther

Kris - 2015-09-27 19:46:18

Super feestje gehad. Missie X meer dan geslaagd. Extra was dat het al donker was. We speelden van 19.30 tot 22.30. Wonen in een bos dus lekker eng. Een aanrader Missie X met 8 en 9 jarigen! Met vriendelijke groet, Kris

Esther - 2015-09-24 10:34:23

Hallo Marjan,

Afgelopen zaterdag was het Don Pardon feestje! Eén groot succes!! We hebben alle spelletjes gedaan, van het zoeken naar de enveloppen met codes tot aan het spel met de suikerklontjes. Het 'bommen' spel en het spel met de beschuitjes waren hilarisch!

Erg leuk om op deze manier een feestje te houden. Bedankt! Het draaiboek zal ik zeker bij anderen aanbevelen!

Succes met het bedenken van nog meer van zulke leuke feestjes Grin
Vriendelijke groeten, Esther

bluetooth - 2015-09-13 23:56:38

We hebben vandaag Missie-X gedaan. De missie is geslaagd, vooral opdracht 3 en 6 zijn ware smaakmakers van deze opdracht. Bij opdracht 3 gaat het hier een beetje mis wie de code nu terug moet geven. Voor de rest is het geslaagd, vooral de opdracht om op te passen voor ........ is geweldig. Ze zijn gelukkig niet ontdekt, omdat ze zo slim waren om kruipend over een klein fietsbruggetje te gaan. Grin

We hebben de website laten draaien op een laptop en deze aangesloten op een grote televisie via HDMI. Iedereen kan het hierdoor goed zien en goed mee doen. Dit is misschien een tip ook voor de andere activiteiten.

Jeff - maandag 7 september 2015

Gisteren ons Expeditie Robinson feestje gehouden met 14 kinderen (jongens en meiden). Het was heel geslaagd ondanks de regen af en toe. Daar zitten wij als ouders dan meer mee dan de kinderen, zij waren veel te druk met de finale om het op te merken. Wat een leuk actief feestje en voor de kids ook extra leuk dat het nieuwe seizoen net weer is begonnen op tv. Het leuke van dit feestje vind ik dat iedereen kans maakt om de Robinsontitel te winnen. Bij ons speelde de geluksfactor ook nog een beetje mee, wat het allemaal nog spannende maakte.

We begonnen om 14:00 uur en om 18:30 brachten we iedereen weer naar huis. Dit was de eerste keer dat we een thuisfeestje hebben gegeven en dat is ons heel goed bevallen!

Bedankt voor het draaiboek + alle stukken en misschien tot een volgend feestje! Groetjes, Jeff


Susanne - 2015-09-06 10:51:36

Beste Marjan,

Mijn zoon is de held van de klas!! Iedereen wil op zijn feestje komen. Gaaf thema: Wie is de Mol Grin Iedereen enthousiast, leuk om te zien.
Volgende week is het feestje gepland, nu nog de laatste dingetjes voorbereiden. Vooral de bijlage voor de ontmaskering via de computer vind ik mooi gemaakt en zal wel spannend worden.

Groetjes, Susanne

Glenda - 2015-08-19 14:43:29

Kon niet kiezen...wat een leuke thema's allemaal! Gekozen voor Don Pardon en Wie is de Mol. Net binnen, beide super mooi en compleet andere feestjes Grin Ik ga nu eerst het maffiafeestje geven en voor mijn oudste zoon over 2 maanden Wie is?

Ik moet zo werken maar kan niet wachten om te beginnen. Bedankt Feestklik

Claudette - 2015-07-26 10:39:00

Hoi, Hier nog even een reactie van ons op het feestje van 2 weken geleden. Het was een enorm succes voor mijn 8 jarige zoon. We drukten ze van te voren op het hart dat ze allemaal goed aantekeningen moesten maken dus de boekjes werden goed gebruikt. Ze wilde speuren en dat hebben ze gedaan. Zijn vriend riep na afloop of hij ook op zijn verjaardag een missie konden doen. Kortom het was geslaagd en erg leuk om voor te bereiden. Mijn man en ik hebben er ook enorm van genoten. Succes en wellicht tot volgend jaar voor 1 van je andere draaiboeken. Groet, Claudette

Willemijn - 2015-07-10 18:48:47

Super mister X feestje gehad vandaag, onze dochter die haar
9 verjaardag vierde wilde een spannend feestje vieren! Dat is gelukt! Super

Carola van Baaren - 2015-06-22 16:19:59

Dag Marian,
Vrijdag hebben we met 8 meiden uit groep 8 wie is de mol gespeeld. Ze vonden het geweldig! De test en de onthulling met rode/groene scherm vonden ze heel spannend. We hebben veel aan je draaiboek gehad, hebben wel één en ander aangepast ivm de beschikbare tijd. Leuke opdrachten en het afwisselend. Ik kan het iedereen aanbevelen. Zo is een feestje thuis heel gezellig!

Monique Kramer - 2015-06-17 11:47:20

Net het Missie X draaiboek ontvangen en toegangscode voor website (één van de eerste begreep ik) In één woord: WAUW! Ik heb nog niet alles door kunnen nemen maar weet zeker dat mijn zoon en zijn vriendjes dit geweldig gaan vinden!

Super bedankt. Groetjes, Monique

Mieke Kraaijeveld - 2015-06-17 11:23:18

Afgelopen vrijdag hebben wij het kinderfeestje "Wie is?" gevierd van onze dochter met in totaal 8 meiden van 11 en 12 jaar. We hadden prachtig weer en hebben alles buiten kunnen doen.
Wat zijn er leuke spellen verzonnen naar aanleiding van het programma en het is zelfs aangevuld met opdrachten van het laatste seizoen!
Je hebt wel echt je voorbereiding nog nodig, maar nu ben ik nogal een strever. Ontzettend leuk om met het draaiboek alles uit te werken.
Om half 4 uit school kregen ze bij binnenkomst drinken en de mini-tompoesjes van de Hema met logo! Een succes! Dat vonden ze allemaal cool! En het smaakte prima!
Tijdens het eten boekjes gegeven, daarna de cadeautjes. De uitleg verteld en konden we beginnen met de eerste opdracht. De ballonnenopdracht en wat waren ze gelijk al fanatiek! En de mol ook!
Ze waren sneller klaar dan dat mijn bedoeling was, maar goed....wie weet ging een andere opdracht langer duren. Daarna de trappenopdracht, maar met stoeptegels gedaan. Erg leuk, maar niks verdiend. Stil Leven in de schuur. eenvoudige opdracht, maar ontzettend leuk. Daarna dachten we dat ze met een speurtocht wel even weg zouden blijven, maar hebben gewoon gehold om zo snel mogelijk terug te zijn. Na een kwartier stond de eerste groep alweer voor de deur! In die tussentijd hebben wij het eten voorbereid en zijn we gewoon doorgegaan, ondanks dat ze al terug waren, want de tweede groep moest nog komen. Ze zijn dan onderling aan het praten en zich aan het verdacht maken. Toen de tweede groep terug kwam hebben ze een tijd moeten puzzelen voor het woord en hebben we ze nog een beetje geholpen, anders hadden ze weinig gewonnen en het was al de laatste opdracht.
De test was erg leuk en naam best wel wat tijd in beslag. Dat kwam mooi uit, want het was wat vroeger dan de bedoeling was. Ik had er nog 2 vragen aan toegevoegd. Prachtig in elkaar gezet. Een hoop werk geweest, denk ik.
Er waren twee winnaars, waaronder onze dochter. Die vond dat niet zo leuk toen er een extra vraag kwam en was zwaar teleurgesteld toen ze verloren had en de pot aan haar neus voorbij zag gaan. Hadden ze het niet kunnen delen, zei ze later. Tja....
Tijdens het eten was het grappig om ze de opdrachten te laten doen en waren daar ook flink mee bezig. Ze hebben ruim de tijd genomen om te eten. Pannenkoekenplaat en pizzaplaat.
Na het eten de spelletjes met de jokers e.d. Ook erg leuk.
Om half 9 waren we klaar en hebben we nog wat hapjes in de frituurpan gedaan en hebben we ze allemaal weer thuisgebracht. iedereen vond het een geweldig spannend en origineel feestje. Zeker voor groep 8 een mooie afsluiting! Ook mijn dochter heeft het ontzettend naar haar zin gehad. Zij heeft thuis nog wat prijsjes van mij gekregen, omdat ze eigenlijk als enige niets had gewonnen. Daarmee toch alles goedgemaakt.
Het draaiboek was super makkelijk om dit feestje voor te bereiden. Ik had het zelf niet zo kunnen verzinnen. Ook als je een vraag had kreeg je al snel een antwoord via de mail!
Super bedankt!