naar vernieuwde website

Feestklik heeft een nieuwe naam en nieuwe website:


 


 

Sinds kort hebben wij een nieuw gastenboek in onze webshop: 

https://www.locohippo.com/gastenboek


Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin Lol Cheese Smile Wink Smirk Roll Eyes Confused
Surprised Big Surprise Tongue Laugh Tongue Rolleye Tongue Wink Rasberry Blank Stare Long Face
Oh Oh Grrr Gulp Oh Oh Downer Red Face Sick Shut Eye
Hmm Mad Mad Angry Angry Zip Kiss Shock
Cool Smile Cool smirk Cool Grin Cool Hmm Cool Mad Cool Cheese Vampire Snake
Exclaim Question

Berichten:

Agnes Meijer - zondag 18 september 2016

Beste Marjan
Het was grandioos! De kinderen waren zo enthousiast en vonden het enorm spannend allemaal. Onze buurvrouw figureerde als de vrouw met hond en dat zorgde voor hilarische spannende momenten tijdens het spel. We hadden van de berging een echte verhoorkamer gemaakt en dat was ook een groot succes. Ik vond dat het draaiboek zeer duidelijk was, een bom heb ik gemaakt van een confettishooter, ipv tien had ik 7 foto's gedaan, de thee opdracht was erg leuk, de codes en websites werkten echt heel goed. Kortom een ontzettende aanrader voor een ieder die het leukste feestje voor zijn of haar kind wil!

Grin Grin Grin

Livvy Willems - 2016-07-23 07:48:02

Hoi Marjan,
Wat een fantastische avond hebben de kids (en wij) gisteren gehad! We hebben met 9 jongens en meiden van 10 jaar missie-X gedaan. Wat een leuke opdrachten (die we af en toe wel wat aangepast hebben)! Het fanatisme van alle kinderen werkte echt aanstekelijk! De laatste opdracht vonden ze lastig maar wellicht kwam dat omdat we ze slimmer ingeschat hadden ????????. En van de bom hadden we een soort escape-room gemaakt, ook dat vonden ze super cool! Ze renden de hele avond als een kip zonder kop door het huis en de tuin. De spanning liep steeds hoger op! We eindigen in het donker, dat was extra spannend, iedereen die we tegenkwamen was verdacht! Ik weet zeker dat er een paar moeilijk in slaap konden komen van alle spanning en commotie! Iedereen was het er over eens: Het vetste feestje dat ze ooit gehad hadden!Luuk - 2016-07-06 19:31:27

Na een orientatie besloten we WIDM te bestellen.
Na bestudering van de mogelijkheden het pakket en aanvulling besteld. Prima en zeer snelle afhandeling.
Duidelijke beschrijving en even goed het eea lezen, zeker als je een variatie op de spellen inbrengt.
Super leuk en de 11 meiden van 12 hebben een geweldige avond gehad... De Mol... Die werd niet door de andere spelers ontmaskerd. Wel is de Mol in het complot meegenomen, dat kan ik je echt aanraden.... De tip staat in het draaiboek. Immers niets is wat het lijkt.
Echt super leuk en zeker iets om te promoten!

Marleen - 2016-07-03 16:00:28

Hoi Marjan,

gisteren was het dan zo ver. Na weken spanning mocht er gemold worden. Wat een grandioos feest was het. Niemand heeft de mol geraden, ondanks dat hij het zelf tegen een kandidaat gezegd had (wat juist dán niemand geloofd). Wij hebben de ballonnenopdracht, Stilleven en de symbolenopdracht gedaan. Heel leuk om te zien dat de kinderen zo opgingen in het spel. De jongste was 9 en de oudste was 11, dus aan de jonge kant. Maar allemaal erg slimme jongens met strategisch inzicht. Het zijn allemaal schakers. Daar hebben we wel rekening mee gehouden. We hebben een koffertje gebruikt. Hieruit haalden we heel spannend de enveloppen, de opdrachten en de jokers. Leuk effect. Inmiddels heeft het jongere zusje dit koffertje in gebruik met alles van het spel. Ze heeft genoten en met grote ogen zitten kijken naar wat er allemaal gebeurde.
Vijf jaar geleden had ik hier al van gehoord, maar ik moest wachten met dit feestje totdat de jarige oud genoeg was. Het was het wachten waard. Het was supergaaf!

Groetjes Marleen

Silvia - 2016-07-01 12:34:25

Wij hadden Missie X als verjaardagspartijtje uitgezocht.
Dochter is 11 jaar geworden en mocht eindelijk (groep 8) een slaapfeestje geven. Omdat ik er alleen voorstond wilde ik een programma bieden, zodat zij zich niet zouden 'vervelen' in de avond voor het slaapgebeuren.
Ik had mij vergist in het feit dat je het niet alleen aankunt (je hebt op afstand hulp nodig) Dat was mij niet duidelijk toen ik het programma bestelde. Gelukkig heb ik iemand gevonden die mij kon en wilde helpen.

Tijdens de voorbereidingen (die ook best nog heel veel tijd in beslag namen) hadden wij heel veel voorpret. Wij hadden er ongelooflijk veel zin in.

Helaas waren de dames (11 en 12 jarige) minder enthousiast. En probeerde zij halverwege de avond van alles te verzinnen om het spel te saboteren. Een zware teleurstelling voor ons (organisatie) en de jarige, die met enkele meiden nog wel enthousiast deel namen.

Ik heb ze veel op weg moeten helpen omdat zij toch graag het wilde uitspelen, maar daarbij weinig hulp kregen. En omdat ik er alleen voor stond kon ik niet en hen op weg helpen EN de andere erbij betrekken, dan wel toespreken.

Mijn tip. Een ontzettend leuk opgezet spel, maar zorg dat je goed voorbereid eraan begint met voldoende hulptroepen. Verder is het erg belangrijk te kijken naar de groep. Ik had er een aantal meiden bij die zich toch echt al 'te oud voelde voor een speurtochtje' (uitspraak van hen)

Het is zeker een aanrader!

Cindy - 2016-06-14 14:18:54

Beste Marjan,
Afgelopen vrijdag hebben wij met 14 kinderen mijn dochters 11e verjaardag gevierd met Expeditie Robinson feest. En een feest was het!

Bloedje fanatiek (op een leuke manier!) gingen kamp Noord en Zuid de strijd met elkaar aan, geweldig om te zien. Er werd gelijk na het pakken van de vlaggen en omdoen van de bandana's een yell bedacht, grappig hè.

Ik heb jouw draaiboek als basis genomen en daar nog wat andere uitdagingen in opgenomen: een opdracht waar samenwerking, voorzichtigheid en het nodige denkwerk bij kwam kijken, vond ik wel een leuke aanvulling. Ik mail je die nog wel even ;)

Na enkele opdrachten voor de twee kampen was de samensmelting een heel natuurlijk iets. Omdat het zulk heerlijk weer was sloten we de expeditie af met een waterbalonnen gevecht en een duik in het water. Voor ons even ruimte om de BBQ op te starten.

Het was een topfeest. Iedereen was mega enthousiast! Misschien is het leuk om wat meer opties te geven voor de opdrachten, zo kan iedereen afhankelijk van tijd, weer, type kinderen zelf het concept eigen maken.
Bedankt en wellicht volgende keer Wie is de Mol?.....
Hartelijke groeten,
Cindy


Ingrid - 2016-06-04 09:24:33

Gisteren het wie-is-de-mol feestje van onze dochter en 9 vriendinnen (12 jaar) gevierd. Het was geweldig! Een aantal weken geleden heb ik via een tip van een vriendin het draaiboek besteld. Het leek me erg leuk eens een keer een feestje lekker thuis te vieren. Ik ben me er goed in gaan verdiepen en heb heel eerlijk gezegd wel even zoiets gehad van: "gaat me dit lukken ?" Smile Het moest wel een middagvullend programma worden en een heel aantal van de meiden kent het programma WIDM goed en zijn daarbij vrij slim. Het moest dus wel even goed in elkaar zitten!
Maar zoals Marjan van Feestklik mij mailde, ik had nog een paar weken de tijd en het draaiboek moet even indalen in je hoofd en zo kom je steeds verder. Grin
Ik heb erg veel gehad aan het hele draaiboek met bijlagen, en alle tips die daarbij gegeven worden! Op die manier kan je er voor jezelf de leukste spellen uitpikken en krijg je steeds meer plannetjes en trucs die ook leuk zijn. Een vriendinnetje van mijn dochter, die het spel goed kent en niet verlegen is, vooraf gevraagd of zij de mol wilde zijn en dat wilde ze.
Uiteindelijk is het een uitgebreid feest geworden met een supermooie taart met logo, muziek van WIDM (wat het superspannend maakte), echte jokers uit het feestpakket en nog veel meer. Het leukst was de spanning tussen de meiden onderling. Terwijl ze nog gewoon aan de taart zaten zaten ze al notities van verdachte zaken te maken! Toen de bel ging (postcode) begonnen ze allemaal te gillen en naar de voordeur te rennen met het idee dat het bij het spel hoorde. Geweldig. Het ballonnenspel gedaan, een speurtocht door de buurt, het 'zoek Liesbeth' spel, het stilleven-spel, en ook nog gewoon stoelendans in de tuin (altijd leuk) waarmee de winnaar een joker kon verdienen. Het was erg geslaagd en het is zeker een aanrader om dit te doen. Alleen maar pluspunten, het enige wat je nodig hebt is voorbereidingstijd.
Groetjes, Ingrid


Marijke - 2016-05-11 19:39:24

We hebben vandaag de 8ste verjaardag van onze dochter Emma gevierd met een missie x feestje. Wat was het een geslaagde dag! Ze vonden het super spannend. Voor sommige kinderen was het soms nog iets te spannend, iedereen was op een gegeven moment verdacht. Na afloop zeiden ze dat dit het meest spannende feestje was dat ze ooit mee hadden gemaakt. Misschien nog een tip voor de organisatie: een kort filmpje voor de kinderen aan het begin van de missie. Zo komen ze snel in het verhaal en leeft het nog meer. Bedankt voor het leuke feestje, ik heb de site alweer aan een aantal andere ouders doorgegeven.

Groet, Emma en Marijke

Esther - dinsdag 10 mei 2016

Hallo Marjan,

Ook wij hebben superfeest gehad, bij ons was het afgelopen vrijdag prachtig weer .???? Dus hebben we met de meiden van 10 tot 12 jaar gebarbecued, natuurlijk met de geheime opdrachten. Vonden ze heel leuk. Ze vroegen steeds stiekem aan mij, heb je het wel gezien? Waarop ik zij dat ze zo wel zich zelf verdacht maakten en dat dat wel goed zou komen. Hahahah. Bij het symbolenspel had ik een weg uitleg op papier gemaakt met een paar kleine hints. Zoals zoek iets Oranjes. Ze vonden het een leuke route. Ze zijn zelfs in een winkel geweest! Onderweg waren ook links gelegd naar de Mol maar ze hebben het niet door gehad. Wij hebben het huis,tuin en keuken spul, om het maar zo te zeggen gedaan. En de Jokers uit hout gezaagd. Bij de Hema hebben ze nu leuke zwarte papieren vlaggetjes waar je met krijt teksten op kan schrijven. Die hadden we boven de tafel buiten gehangen samen met groene en zwarte ballonnen. Ook heeft de Hema mooie servetten zwart/wit. De taart was ook erg lekker van de Hema. Als je zwarte ballonnen koopt kun je met een krijtstift leuke teksten er opschrijven. (De stift is te koop bij de Bruna) We hadden 5 spellen, de test, groen/rood opdracht en de ontmaskering gedaan en waren om 13.00 uur s'middags begonnen en duurde tot half 10 s'avonds incl. Barbecue. De meiden gingen moe, maar met een lach naar huis en kregen de ballonnen met hun naam, mollenboekje, pen, zakje snoep en Jokers mee naar huis. De mol was door 1 meisje geraden. Zij kreeg een grote reep Milka Oreo chocolade en de mol kreeg die ook omdat ze goed gemold had. Ze vonden het jammer dat het afgelopen was.

Groetjes Esther ::????

Margreet - 2016-04-23 15:39:26

Voor de tweede keer WIDM feestje gevierd en het was weer geslaagd. Twee en een half jaar geleden gevierd voor dochter met 14 meiden van 11 en 12 jaar, nu met 7 jongens van 10 en 11 jaar (14 vond ik wel iets teveel voor dit spel). Eigenlijk had ik geen zin in de hele organisatie (oeps), maar zoon was niet van het idee van WIDM af te brengen, dus vooruit dan maar. Toen ik een keer begon met alles weer door te lezen kreeg ik er toch ook wel weer zin in. Dochter heeft ook goed meegeholpen en wilde zelf eigenlijk ook wel weer een WIDM feestje Lol
Marjan, ontzettend bedankt voor het reageren op de mail zelfs al was ik een 'oude' klant. Ik heb een mix gemaakt van het oude en nieuwe draaiboek, maar ben er wel achter dat het met twee potten werken toch wel handiger is. Dat hadden we nu niet gedaan, maar ga ik een volgende keer zeker doen om de mol ook wat meer te laten mollen. We zijn eerst naar een plas in de buurt gereden waar we begonnen met het seinspel. Ze vonden het erg leuk om te doen, maar bakten er in het begin weinig van. Toen ze een beetje door hadden dat het handig was om na elke letter met een rode of gele vlag te laten weten of ze het hadden begrepen of niet (hadden we elkaar maar even doorgebeld), ging het super. Daarna een kort spel waarbij ze allemaal verdeeld over een lang touw (15 meter; lang leve de Action) met een knoop om hun middel, zo goed mogelijk in de knoop moesten komen met elkaar. Behalve een persoon (ideaal voor de mol), die moest aanwijzingen geven om er weer uit te komen binnen 10 minuten. Achteraf was de knoop niet heel ingewikkeld gemaakt, dus snoep in de pot! Daarna lasergame. Dat vonden ze erg leuk! Eigenlijk wilden ze nog een keer. We hadden twee scherpschutters met waterpistolen. Het terrein was nog niet heel erg begroeid, dus weinig verstopplekken voor de schutters, maar de kinderen vonden het erg leuk. De helft is ongeveer afgeschoten. Daarna weer naar huis. Thuis jokerspel gedaan en o, wat waren ze hebberig! Jammer dan, behalve voor de laatste Tongue Laugh.
Eten met de opdrachten is echt aan te raden. Jongens pakken het wel weer heel anders aan dan meiden. Bij de meiden werd heeel geheimzinnig gedaan en was het hilarisch, de jongens schreven elk ding wat ze opviel meteen op in hun boekje en gingen onderhandelen. Toen nog zoek Liesbeth, wat helemaal in de soep liep omdat ze als een kip zonder kop begonnen te rennen (hijg puf) en de verstoppers ze de verkeerde kant op stuurden. Als laatste het kampvuurspel. Zoon vond het vooral leuk omdat het zo geheimzinnig was. En toen (na de laatste twee spellen toch wat gehaast gedaan te hebben) was het tijd voor de test. Niemand heeft het geraden, dus de mol was de winnaar. Ze vonden het erg leuk dat de test er zo echt uit zag. Het feestje is plm drie kwartier uitgelopen (de bedoeling was 4 en een half uur) ,maar was zeker geslaagd!
Nogmaals bedankt voor de nieuwe ideeen (ik kon eigenlijk niet goed kiezen, want zoveel leuke ideeen! Er MOET Wink nu bijna nog wel een mollenfeestje gegeven worden.)

Groetjes Margreet.

Angelique Emonds - 2016-04-20 09:07:38

Hoi
Nou dit was een heel geslaagd feestje. Vanaf het begin dat de kaarten de deur uit waren, was het spannend. Wie zou de mol worden???
Op ons feestje hebben we geloot en was de jarige de mol. Er werd meteen van alles in het molboekje geschreven en al snel waren er complotjes. En dan die ontknoping: Wat een spanning op die gezichtjes! Maar niemand had de mol geraden, goed gespeeld door de mol!
Het is ook erg leuk dat de kinderen de spellen gelijk herkennen als de spellen bij wie is de mol op tv. Alles was ook versierd in t thema, de muziek erbij, wie is de mol tom-pouce, helemaal super!
Super draaiboek, heel duidelijk en toen het met de ontknoping niet lukte werd er snel gereageerd door Marjan en opgelost: TOP !!!

Evelien - 2016-04-19 22:08:31

We hebben een ontzettend leuk feest gehad (missie x, 9 meiden 11-12 jaar). Het weer speelde ook een fijne rol. Dank voor de leuke speurtocht. Ze vonden het fantastisch.

Bianca Jocker-Terporten - 2016-04-13 19:20:28

Hallo Marjan,

Het is weer zover….. mijn dochter (en hun vriendjes) willen dat ik voor de 4e keer het Wie is de Mol spel ga organiseren. Vorig jaar met 16 kinderen, was een groot succes. Ik heb op aanraden van jou inderdaad duo’s gemaakt, dat werkte erg leuk. Het ballonnen spel was geweldig. Het hele huis hing vol met ballonnen en de mol wist dat de getallen die deelbaar waren door 4 niet geknapt mochten worden. Ook het vlaggenspel gedaan en het fotospel. Voorgaande keren het stil leven spel, trappenspel en het ontvoeringsspel.

Ik vind het zo leuk dat het zo’n succes blijft. Ooit begonnen met mijn 8 jarige dochter en nu bij mijn oudste van 11 wederom de vraag of ik het wil organiseren als feestje. Vorige jaar werden we bekroond als VETSTE feestje van het hele jaar !!! En dat gewoon gezellig thuis !!!

Groeten Bianca Jocker-Terporten

judith - 2016-04-08 09:08:35

Hoi Marjan,

Het Don Pardon feestje hebben we afgelopen zaterdag gevierd met 13 kinderen van 8-9 jaar en het was erg leuk geweest! Alle kinderen hadden een zwart snorretje en een zwarte hoed gekregen. Het huis was versierd in de kleuren van de Italiaanse vlag. We hadden twee teams gemaakt, een rood team en een groen team.
Het opzoeken van de codes om de kluis te kraken hebben we buiten gedaan. En de groep die buiten aan het zoeken was, werd via een walkie talkie aangestuurd door de groep die binnen bleef met een plattegrond. Dat maakt het extra spannend. Nadat de kluis was gekraakt hebben we het draaiboek helemaal gevolgd, maar niet via de site. Elk spel hebben we zelf uitgelegd. Alle spellen hebben we buiten gedaan, omdat het prima weer was.
Ik had verwacht dat de spellen veel langer zouden duren en dat we dus veel te weinig tijd zouden hebben, maar het ging juist erg snel. In totaal met taart, kadootjes en eten erbij heeft het feestje 4 uur geduurd.
Het teenschieten was erg leuk, maar ook de eenarmige bandiet was grappig. Bij het maffiaspel vonden de kinderen de bom erg spannend! Ze maakten zoveel lawaai dat we de kookwekker amper konden horen.
Al met al was het een leuke middag geweest en met zeer enthousiaste kinderen.
Dank je wel voor de leuke ideeën, het was makkelijk voor te bereiden.
Komende week vieren we het ‘Wie is de mol’ feestje en dat kost aanzienlijk meer tijd aan voorbereidingen. Maar dat gaat zeker erg spannend worden.
Groetjes Judith

Floor - 2016-04-07 19:45:23

Ons Don Pardon kinderfeestje is geweest en geslaagd. De codes zoeken en kraken vonden ze erg leuk, maar daarna niks meer op de site gedaan, gewoon alles voorgelezen van papier. De activiteiten waren erg leuk. Ik vond het erg professioneel opgezet. Complimenten en bedankt! Groet, Floor

Hanneke - 2016-04-06 19:52:27

Super Robinson feest gehad!
Extra spellen toegevoegd;
We knoopten de bijgeleverde hoofddoeken voor onze ogen en hadden een draad door het bos gespannen waar ze per kamp blind aan moesten lopen, wie de snelste tijd neerzette kreeg een munt! We gebruikten de blauwe lege kaarten om je droomeiland op te tekenen.
Bedankt!

Marianne Raatgever - 2016-03-22 12:43:17

Hallo Marjan,
Afgelopen zaterdagavond het feestje van mijn zoon gehad, hij is 11 jaar geworden. We hebben t Wie is..? feestje gedaan. Alle kinderen vonden t een groot succes.Niet alle kinderen kenden Wie is de Mol van tv, maar dat maakte niet uit.
Het draaiboek was erg handig! En de jokers en vrijstellingen waren ook een leuk onderdeel.
Ik kreeg de vraag vandaag van een vriendje, waar ik die leuke spellen vandaan haalde?
Alle 8 kinderen bleven slapen, dus t was nog lang na praten, zelfs 's ochtends bij t ontbijt nog.
Heel erg bedankt!

Vera de wagter - 2016-03-13 17:42:30

Hallo Marjan
Feestje was een toppertje !!! 2 dagen voor het feest begon iedereen op school al te speculeren wie de Mol zou kunnen zijn. Mol is niet ontmaskerd, hij heeft goed gesaboteerd zonder dat het opviel. Bedankt ook voor al je support, steeds bereikbaar per mail en veel tips gekregen. Chapeau hoor !! Doe zo verder en wie weet tot volgend jaar !! Wink Tongue Rolleye Grin

Helène - 2016-03-03 13:08:52

Hallo Marjan,

Op zaterdag 27 februari jl. hebben we het Don Pardon feestje gehouden voor 8 kinderen in de leeftijd van 8-9 jaar. De kinderen hebben zich reuze geamuseerd. Volgens de kinderen waren het ontzettend leuke spelletjes en ook heel origineel. Ze hebben wat af gelachten. Een super geslaagd kinderfeestje dus. Marjan, dank je wel voor je draaiboek. Het zag er keurig verzorgd uit. Je verdient een dikke pluim.

Els - 2016-02-15 19:49:26

Het Don Pardon feestje was een succes! Leuke originele spelletjes, de kinderen (meisjes en jongens) hebben zich prima vermaakt. Bedankt!

Marieke - 2016-02-05 22:57:25

Afgelopen woensdag vierde mijn zoontje zijn 11de verjaardag. Volgens hem (en ons) het leukste feestje tot nu toe met dank aan het Missie X draaiboek. De jongens gingen helemaal op in de missie. De opdracht met de "verplichte" selfies leverde ook een heel leuke herinnering op voor de deelnemers en ouders. Absoluut een geweldig pakket !

Plien - 2016-01-22 08:15:50

Hee Marjan, allereerst mijn complimenten voor het super Missie X feestje. We moeten het opnemen tegen de lasergamefeestjes. Ik denk dat dit nu zeker gaat lukken!

Walter - 2016-01-21 20:06:25

Hallo Marjan

Gisteren het super leuke Wie is de Mol feestje gehad. Niet all 9 meisjes (10-11jaar) kenden het TVprogramma, maar dat was juist een leuk introductie.
Ze waren superfanatiek met de telefoonzoektocht als hoogtepunt.

Om te voorkomen dat ze in elkaar mollenboekjes gingen lezen, hadden we de afspraak gemaakt tijdens de opdrachten de boekjes in een koffer op te bergen. Alleen de ouders mochten de boekjes in en uit de koffer halen. Hierdoor ontstond een routine dat na elke opdracht iedereen in haar mollenboekje wilde schrijven. Hierdoor kregen wij tijd de volgende opdracht voor te bereiden. Als iedereen klaar was met schrijven van verdachte moves, leverde iedereen het boekje weer in en startte de uitleg van de volgende opdracht.

Doordat iedereen zo fanatiek in het spel en het opschrijven was, duurde de oprdachten langer dan gepland en zijn we maar tot de helft van het programma gekomen. De ontknoping hebben we tijdens de maaltijd gedaan, maar was daardoor super spannend met het muziekje, de gordijnen dicht, kaarsje aan.
Na de ontknoping hebben we kort een "mol talk" gehouden en las iedereen zijn mollenboekje voor, wat nu een leuk verslag van het feestje is geworden. Voor de kinderen...en de ouders aan wie ze alles willen vertellen en van wie ik dezelfde avond al zeer positieve berichten kreeg.

Dankjewel want je draaiboek was heel helder en gaf ook het vertrouwen dat wij dit ook kunnen organiseren en je helemaal geen dure organisatie hoeft in te huren.

Ook dankjewel namens oochter, die een supergaaf kinderfeest heeft gehad.

Els - 2015-12-28 09:51:26

Hoi Marjan,

Het feestje was gewéldig!! Wat waren de meiden enthousiast! Soms wel erg spannend. We hebben het spel 's avonds gedaan, dat bracht dus extra spanning met zich mee.
Dank voor je leuke ideeën. En bij deze geef ik je alle complimenten van andere ouders door, nl dat ik zulke leuke feestjes weet te organiseren, mede dankzij jou dus!!!

Fijne jaarwisseling toegewenst.

Groetjes Els

Harriet - 2015-12-14 15:40:09

Missie X Rules!! . Af en aan hadden we 12 jongetjes verdeeld over 2 groepen. Soms deden ze opdrachten apart en soms samen. In ieder geval gingen ze er vol voor. En de spanning werd opgevoerd toen er nog een vrouw gezocht werd of een man. Het werd echt te spannend.
Als begeleiders vonden we de voorbereiding erg ingewikkeld. Gelukkig viel het alles mee toen we bezig waren.
Het liep gesmeerd. De jongetjes hebben een topdag gehad. En wij waren de glunderende begeleiders. We hebben de bekendmaking van Mister X op een leuke manier ingevuld en ze hielden niet op met vragen stellen aan Mister X.
Dank je wel voor de goede begeleiding. Grin Grin Grin